درباره جوجیتسو

کُشتی و ام ام ای

یکی از پر کاربردترین رشته هایی میباشد که در مبارزات رزمی ترکیبی بیشترین سهم را برای امتیاز گرفتن و کنترل حریف دارد، برای درک بهتر این مطلب نگاهی به پیشینه قهرمانان مسابقات ام ام ای در کلیه سازمان ها و همینطور یو اف سی، کمک زیادی به تاثیر چشم گیر کشتی در این رشته پر طرفدار دارد، تا امروز بیشترین قهرمانی و تصاحب کمربند در مسابقات ام ام ای متعلق به کشتی گیر ها بوده است و این مطلب به این معنی نیست که کشتی صرف در ام ام ای موفق است اما کشتی گیری که استرایک و گراپلینگ خوبی داشته باشد قطعا نسبت به رزمی کاران دیگر شرایط بسیار بهتری خواهد داشت.

MMA هنرهای رزمی ترکیبی

ام ام ای یک ورزش رزمی کامل است که اکثر مردم به اشتباه آن را با نام یو اف سی میشناسند، نام بزرگترین سازمان برگزار کننده این مسابقات در جهان که بدلیل تبلیغات و پخش های آنلاین در میان سازمان های دیگر برگزار کننده ی مسابقات ام ام ای از شهرت بیشتری برخوردار است و این موضوع باعث شده است نام این کمپانی و سازمان بیشتر سر زبان ها باشد.اما واقعیت این است که نام این ورزش ام ام ای مخفف میکسد مارشال آرتز میباشد.

در این ورزش مبارزان می‌توانند از ضربه‌های مشت، آرنج، زانو، پا، فنون درگیری و گلاویزی ایستاده، در خاک، فنون پرتابی و قفل مفاصل استفاده کنند؛ که شامل ترکیبی از تمام ورزش‌های رزمی می‌باشد؛ و بزرگترین و معتبرترین سازمان‌های برگزاری این مسابقات، سازمان‌های یواف‌سی، بلاتور، وان اف سی و . . . می‌باشند. اگر بخواهیم این رشته ورزشی را تقسیم بندی کنیم باید ۳۳ درصد از آن را به استرایک (دست و پا) ۳۳ درصد را به جوجیتسوی برزیلی و گراپلینگ و ۳۳ درصد را به کشتی اختصاص دهیم.برای مسابقه دادن در این ورزش یادگیری این سه  رشته واجب و ضروری است.

رقابت‌های MMA در کل شیوه جدیدی از رقابت‌های رزمی محسوب می‌شود اما اگر به گذشته نگاه کنیم می‌توان رگه‌هایی از رقابت‌های «وال تودو» که از سال ۱۹۲۰ در برزیل برگزار می‌شود را در MMA امروزی مشاهده کرد و اگر خیلی به عقب برگردیم شاید «پانکریشن» این نقش را برعهده بگیرد. به‌طور کلی تفکر ترکیب رشته‌های مختلف رزمی، بین سال‌های ۱۹۶۰ تا ۱۹۷۰ رشد پیدا کرد که نقش اصلی را در این مورد بروس لی بازی کرد. او معتقد بود یک مبارز خوب، یک بوکسور، یک کاراته کا، یک جودوکار یا یک کونگ‌فو کار نیست. یک مبارز خوب کسی است که خودش را با هر سبکی وفق داده و توانایی مبارزه در هر استایلی را دارد. در واقع با هر نوع تکنیکی که یاد می‌گیرد و تمرین می‌کند با استفاده از آن حریفش را از هر استایلی زمین گیر کند.این حرف بعدها توسط دانا وایت به صورت عملی وارد عرصه رقابت‌های رزمی شد. دانا وایت رئیس UFC و کسی است که امروز وی را به عنوان گسترش دهندهٔ MMA می‌شناسند.